VAPAUTA TUNTEESI – EFT Tapping -verkkokurssi

EFT verkkokurssi kuva

Seuraava kurssi alkaa maaliskuussa 2018. Katso tämän sivun lopusta tarkemmat infot.

VAPAUTA TUNTEESI – EFT TAPPING –verkkokurssin tavoitteena on antaa sinulle sopivat keinot hyödyntää EFT-tunteiden vapautustekniikkaa oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. EFT Tapping on menetelmä, jossa yhdistyy keho- ja tunnetietoinen läsnäolo akupunktiopisteiden naputteluun omilla sormenpäillä.

EFT (emotional freedom techniques) on myös tieteellisesti tutkittu menetelmä, jossa on vahva vaikuttavuusnäyttö erityisesti ahdistustyyppisiin oireisiin. Akupunktiopisteiden naputtelu laskee tutkitusti veren kortisolitasoja ja rentouttaa kehoa ja mieltä. EFT sopii lähes kaikille; vakavissa psyykkisissä sairauksissa suositellaan kuitenkin psykoterapeuttista EFT:n käyttöä.

Koska naputtelutekniikoita on monenlaisia, tarkoituksena on antaa sinulle myös vaihtoehtoja erilaisten tekniikoiden kokeiluun, jotta löydät itsellesi sopivat tavat hyödyntää sitä arjen erilaisissa tilanteissa. Parhaimmillaan EFT Tapping auttaa sinua löytämään kehomieliyhteyden sekä sen kehon viisauden ja sisäisen tiedon, johon vain sinulla on pääsy.

Tällä kurssilla opit:

 • havainnoimaan kehoasi erityisillä keinoilla, jotta osaat suunnata EFT Tappingin juuri siihen, mikä kuuluu vapauttaa
 • olemaan läsnä kehossasi ja ottamaan vastaan senhetkiset tunnetilasi
 • yhdistämään kehostasi tulevat viestit, tunteesi ja ajatuksesi yhdeksi kokonaisuudeksi, jota voit prosessoida erilaisilla naputtelutekniikoilla
 • naputtelemaan itse kehossasi olevia akupunktiopisteitä sekä klassisen EFT:n että erityistekniikoiden avulla
 • vapautumaan arkea rajoittavista stressikokemuksistasi EFT Tappingin avulla
 • tarkastelemaan omia rajoittavia uskomuksiasi ja miten voit hyödyntää EFT Tappingia tässä

EFT-kurssilaisten kokemuksia:

 • ”EFT-verkkokurssi ylitti kaikki odotukseni. Kurssin asiasisältö oli runsas mutta tiivistetty taidokkaasti ja johdonmukaisesti. Kurssi sisälsi runsaasti erilaisia naputtelutekniikoita sekä syventäviä harjoituksia. Kurssin kesto ja harjoitustahti oli mielestäni juuri sopiva. Teknisesti Campwire oli selkeä ja helppokäyttöinen kurssialusta. Ohjaajan äänitteet olivat rauhallisen selkeitä ja laadukkaita. Asioiden jakaminen ja keskustelu ryhmässä/ohjaajan kanssa oli tärkeä tuki kurssin aikana.Tältä verkkokurssilta sain käyttööni mahtavan pakillisen naputtelutyökaluja! Kiitos! ”
 • ”Upea kurssi, selkeä kokonaisuus, tieto ja harjoitukset sopivasti annosteltuna, kurssin vetäjän lämmin, hyväksyvä läsnäolo ja ihana, persoonallinen ote oli mukana kurssimateriaalin ja kommenttien kautta, vaikka olikin kyse verkkokurssista. Sydämellinen kiitos Karita!”
 • ”Olen ollut kipujeni kanssa paljon rauhallisempi opittuani naputtelutekniikan. Vaikka kipua on vieläkin, suhtaudun siihen eri tavalla, ehkä hyväksyvämmin.”
 • ”Olen iloinen siitä miten paljon sain apuja arkeeni. Erityisherkkänä kierrokset menevät helposti yli ja nyt tiedän miten saan paineita laskettua niin kehossa kuin mielessä. Parasta antia on myös kehittyvä taitoni kuunnella kehoni viestejä, ennen kuulin sen vain kun se jo huusi täysillä.”
 • ”EFT toimii! Olen ottanut naputtelut käyttööni itselleni, sekä kokeillut jo hyödyntää tätä työssäni psykoterapeuttina. Kiitos! 

Seuraava verkkokurssi alkaa maaliskuussa 2018!

 • Kurssin akiivinen kesto (tieto päivittyy viimeistään 9.3.). Tämän jälkeen verkkokurssialusta on käytettävissä syyskuun 2018 alkuun asti, jonka jälkeen kurssi sulkeutuu.
 • Kurssi sisältää kirjallisten alustusten ja harjoitteiden lisäksi yhden perusopetusvideon sekä 13 äänitettä, jotka voit ladata omiin tiedostoihisi myöhempää käyttöä varten.
 • Kurssi on jaettu kolmeen osaan:
  • Havainnoi, hengitä ja naputtele (Kehotietoisen EFT:n perusteet); 5 modulia
  • EFT Tapping –tekniikat; 6 modulia
  • Uskomustyöskentely – EFT:n syventävä osuus; 5 modulia
 • Kurssilla sinun on myös mahdollista osallistua kurssilaisten keskinäisiin keskusteluihin, jakaa omia kokemuksiasi ja esittää kysymyksiä ryhmälle.

EFT-verkkokurssi toimii erinomaisena esikurssina eri alojen terapeuteille ja ohjaajille, mikäli he haluavat käyttää EFT:tä työssään. Helsingissä pidettävillä jatkokursseilla (EFT tasot 1,2 ja 3) paneudutaan asiakastyössä tapahtuvaan EFT-prosessiin sekä erilaisiin syventäviin tekniikoihin.

Kurssin ohjaajana toimii Karita Palomäki, EFT Level 2 Practitioner, psykofyysinen fysioterapeutti ja Hidasta elämää –kirjoittaja.

Hinta 59 euroa, sis. alv 24% ja kaikki kurssin materiaalit ladattavassa muodossa.

Hinta sisältää prosessinomaisen etenevän ohjelman lisäksi kurssiin liittyvät ladattavat kirjalliset materiaalit, äänitteet (13 kpl) ja videon.  Kurssi on mahdollista maksaa verkkomaksuna tai luottokortilla, myös osamaksu on mahdollinen kahdessa erässä.

Miten voit ilmoittautua kurssille?

Ilmoittautuminen tapahtuu automaattisesti, kun maksat kurssin allaolevien vaihtoehtojen mukaan itsellesi sopivalla tavalla. Tulet saamaan vahvistusviestin sähköpostilla, muista tarkistaa että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein. HUOM! Jos olet ilmoittautunut kurssille gmail-osoitteella, vahvistusviesti saattaa mennä gmailin Sosiaaliset verkostot tai Tarjoukset -postilaatikkoon!


Tärkeää ennakkotietoa maaliskuussa käynnistyvästä kurssista:

Tähän ilmestyy viimeistään 9.3. EFT-verkkokurssin uudet maksulinkit. Tämä verkkokurssi on sisällöltään sama kuin edelliset, mutta toimii hieman eri tavalla. Verkkokurssi tulee olemaan auki aina syyskuun alkuun saakka. Kurssille mukaan tulo on mahdollista vielä heinäkuun loppuun asti, jotta ehdit käydä kurssin kokonaan läpi.

Verkkokurssin ns. aktiivinen aika kestää 30 päivää, ja tämä aika alkaa heti, kun aktivoit kurssin kirjautumalla sinne sisään. Kannattaa siis tämä seikka huomioida, jos et ihan heti ehdikään aloittaa kurssia – aloita siis viimeistään 31.7.! 30 päivän aktiiviaikana tulet saamaan sähköpostiisi ilmoitukset uusien modulien avautumisesta (1-4 päivän välein yhteensä 16 modulia, ja loppua kohti sykli harvenee).

Pian siis päästään aloittamaan, tulethan tänne takaisin 9.3. jälkeen 🙂

terveisin Karita

Share