Palvelupaketti kipuasiakkaille

Tarjoan uudenlaista palvelupakettia kipuasiakkaille!

Kyseessä on psykofyysiseen lähestymistapaan pohjautuva fysioterapia-ohjauskokonaisuus, joka perustuu viime vuosien tutkimustietoon pitkittyneiden kipujen hoidosta. Kipu on monitahoinen ilmiö, ja varsinkin kivun pitkittyessä on tärkeää oppia itselleen sopivat stressin ja kivun säätelykeinot sekä miten omia kipuun liittyviä tunteita voi oppia säätelemään. Voit lukea enemmän tästä aiheesta TÄÄLTÄ.

Screenshot_2016-02-26-13-56-10-1

Paketin sisältö:

  • Alkuhaastattelu, tavoitteiden määrittely ja etenemissuunnitelman teko yhdessä asiakkaan kanssa.
  • Psykofyysiset harjoitteet, jotka valitaan alkukartoituksen perusteella. Tähän liittyy sekä henkilökohtaista ohjausta että kotiin lähetettävät mp3-äänitteet kyseisistä harjoitteista. Tavoittena on, että asiakas voi hyödyntää äänitteitä päivittäin kotonaan.
  • Sähköpostituki tapaamisten välillä tarvittaessa. Tapaamiset voi toteuttaa osittain tai kokonaan myös etävastaanottoina, mikäli asiakas asuu kauempana tai on hankala matkustaa. Suosittelen kuitenkin, että ensimmäinen tapaaminen on Malmilla vastaanotollani.
  • Tarkoituksena on edetä yksilöllisissä harjoitteissa asiakaslähtöisesti ja samalla etenevästi niin, että asiakas kykenee vaihe vaiheelta löytämään ja oppimaan itselle sopivat harjoitteet. Osa-alueet ovat: keho- ja hengitystietoisuus ja kehon kuuntelu, stressinpurku, varsinaiset kivunsäätelyharjoitteet, tunnetyöskentely ja asiakkaan kiinnostuksen mukaan annan myös lisämateriaalia.

Hinta yhteensä 400 euroa, sisältää 5x 60min henkilökohtaisen ohjauksen ja mp3-äänitteet (tilanteesta ja tarpeesta riippuen noin 8 kpl).

Mikäli lisäkäyntejä tarvitaan, niiden hinta on 90 euroa/60min tai vaihtoehtoisesti voi varata itselleen uuden 5x sarjan (350 euroa), jossa yhden käynnin hinnaksi tulee 80 euroa.

Paketti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käynnistä laskien ja se laskutetaan varatessa joko kokonaisuudessaan tai 2 erässä (laskutus kuukauden välein).

Tässä erään asiakkaani kirjoittama palaute 5 kerran kipufysioterapiasta:

”5x psykofyysisen kivunhoidon paketista oli minulle valtavasti apua polvileikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen psyykkisesti. Olen kokenut useita vakavia vammoja ja leikkauksia elämässäni, mutta ensimmäistä kertaa olin tilanteessa, jossa leikkauksen jälkeen kehoni alkoi oireilla vakavasti. Kärsin äärimmäisestä ahdistuksesta ja trauman jälkeisistä stressioireista, enkä löytänytkään itse keinoja kehoni rauhoittamiseksi. Elämänilo oli kiven alla Karitalle hakeutuessani, kun jatkuva ylivireys, unettomuus ja pelot vaivasivat. Ymmärsin että pitää pysähtyä ja kuunnella kehoa, mutta tarvitsin apua, sillä reaktiot olivat pelottavan vahvoja. Kivut leikatussa jalassa lisääntyivät ahdistuksen myötä. Olin saanut oireisiini liudan lääkityksiä, mutta halusin löytää syyn kaikille oireilleni enkä lääkitä itseäni enempää. Teimme Karitan kanssa erilaisia kehon ja mielen harjoituksia ja edelleen olen hämilläni miten rauhoittava ja voimaannuttava vaikutus niillä on. Lähdin Karitalta joka kerta luottavaisempana ja rentoutuneempana. Sellaisella hyvällä energialla, jota jokaisen pitäisi tuntea sisällään. Elämäntilanteeni oli sellainen, että terveyteni takia jätin vakituisen työni, joka otti enemmän kuin antoi, vaikka en tiennyt tulevasta. Lopetin suorittamisen ja aloin tehdä asioita, joita sisimmässäni halusin. Sain käyntien myötä voimia muuttaa elämäni suuntaa kohti omaa polkuani ja paranemista. Nähtäväksi jää mihin jalkani vielä minut kuljettaa. Kiitos Karita <3”

Share