RIITÄN KYLLÄ! Verkkokurssi elämää suorittaville

Millaista elämää elät juuri nyt? Onko se sinun vai jonkun muun määrittelemää elämää? Mitä asioita elämässäsi suoritat ja miksi? Riitätkö itsellesi? Miten voisit vapauttaa itsesi elämälle?Siirtymään elämän suorittamisesta ja hallitsemisesta elämän sallimiseen. Itsekriittisyydestä itsensä ja kehonsa rakastamiseen <3

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu Sinulle, jonka elämää täyttää ainainen suorittamisen paine ja pakko. Mikään ei riitä, ja tämän vuoksi sekä keho että mieli ennen pitkää uupuvat. Keho on viisas, se yrittää kertoa sinulle joka päivä liiallisten vaatimusten hellittämisen tarpeesta, kun vain alat kuunnella kehoasi ja itseäsi hyväksyvästi ja myötätuntoisesti.

Tällä kurssilla erityistä on se, että kaikki tehtävät ja harjoitukset tehdään kehoa kuunnellen. Keho on tärkeä kumppanisi matkalla kohti lempeämpää ja armollisempaa elämää. Halusin luoda tämän kurssin sekä omiin kokemuksiini nojaten, että myös yleisön pyynnöstä. Eräällä EFT-verkkokurssillani riittämättömyyden teema nousi vahvasti esiin, ja uutta kurssia toivottiin laajalti – tässä se nyt on, Sinua varten!

Tällä kurssilla opit:

 • kuuntelemaan kehoasi, tunteitasi ja tarpeitasi,
 • ottamaan vastaan tunteesi ja työstämään niitä EFT-menetelmän avulla (ns. tunteiden vapauttamismenetelmä),
 • tiedostamaan ja vapauttamaan uskomuksesi suorittamisen ja riittämättömyyden tunteiden alta,
 • sallimaan itsellesi ja kehollesi rentoutta ja hyvää oloa,
 • kohtaamaan sisäisen lapsesi viisauden ja kuuntelemaan häntä,
 • olemaan yhä enemmän armollisuuden ja myötätunnon tilassa ja
 • suuntaamaan elämääsi tästä eteenpäin itseäsi ja kehosi tarpeita kunnioittaen.

 Verkkokurssin käyneiden palautteita:

 • Tässä kurssissa tuli paljon asiaa, joka auttaa eteenpäin itseni kanssa, pikkuaskelin prosessinomaisesti. Aluksi sain kokea suuria hetkiä , kun 2. osiossa kehomielestä pulpahteli tietoisuuteen ja kehoon hyvinkin vanhoja uskomuksia, jotka vapautuivat kehosta pois. Kurssin monipuolinen anti oli kuitenkin parasta, koska kun tein harjoituksia, en arvannutkaan, mitkä niistä auttoivat minua juuri nyt eteenpäin. Esimerkiksi kehon kuunteluosio ei harjoituksia tehdessäni tuntunut kovin kummoiselta. Mutta viikkojen kuluttua oivalsin, että kehoni kertoo minulle tärkeitä viestejä! Olen kiitollinen näistä harjoituksista, koska keho, mieli, tunteet ja ajatukset ovat tulleet tietoisuuden tasolle. Vaikka työtä on itsessä paljon, silti harjoitukset tukivat hyvin itsensä hyväksymistä! Voin kertoa sen suuren asian, mitä kehoni viesti ravinnon suhteen. Suuri suolamäärä, jota olen vuosikaudet nauttinut, tuli nyt esiin. Olin aika järkyttynyt sen tiedostamisesta. Tänään aloitin vähemmän suolattoman ruokavalion ja tuntuu siltä, että kehoni kiittää jo nyt minua!
 • Kiitos Karita kurssista! Tämä tuli itselleni juuri oikeaan aikaan, sain kurssin avulla vihdoinkin pysäytettyä itseni tärkeiden asioiden ympärille <3 Koin tärkeimmäksi sen, että opin kuuntelemaan kehoani ja kehoni tarpeita, äänitteet auttoivat tässä tosi paljon. Rentoutusäänitteitä kuuntelen joka ilta ennen nukkumaan menoa.
 • Olen havahtunut jo jokin aika sitten siihen, miten kehoni jännitykset ja kivut liittyvät ainaiseen kiireeseen ja riittämättömyyteen. Kurssin äänitteiden ja harjoitusten avulla olen oppinut kuuntelemaan itseäni ja kunnioittamaan omia rajojani. En enää arvostele itseäni, olen saanut hiljennettyä sisälläni olevan kriitikon, mikä on tosi iso juttu minulle! Ja kun riitän nyt itselleni, kehonkaan ei enää tarvitse pitää kiinni jännityksistä, kivutkin ovat selvästi vähentyneet.
 • Sisäisen lapsen kohtaaminen meditaation avulla oli todella huikea kokemus! Ja ajatus siitä, että voin itse olla sellainen ”äiti” sisäiselle lapselleni, jota hän olisi kaivannut, on todella koskettava ja vapauttava <3
 • EFT oli minulle ihan uusi itsehoitomenetelmä, koin EFT-äänitteet todella toimiviksi kohdallani. Opin tunnistamaan sen, miten keho pystyy päästämään irti stressistä. Olen kokeillut EFT:tä itsenäisesti myös nukahtamisvaikeuksiin ja se on selvästi auttanut.
 • Vihdoinkin riitän itselleni! Kurssin sisältö oli loistava, johdonmukainen ja syvällinen prosessi, joka johti ainakin minut syvälle itseeni ja kehooni purkamaan turhia stressiä aiheuttavia uskomuksia. Pidin todella paljon kaikista äänitteistä, äänesi on todella rauhoittava ja tulen ihan varmasti hyödyntämään näitä jatkossakin. Kiitos kun saan nämä tallennettua myös jatkoon!
 • Kiitos ihanasta kurssista! <3 Tämä sopi minulle kuin nappi, sillä minulla on taipumus haluta olla hyvä ja tykätty ja hoitaa hommat priimasti jne jne. …Tiedät varmasti mitä tarkoitan. 😉 Kaiken kukkuraksi minulla on huono tapa myös stressata siitä että stressaan! 🙂 Kurssi tuli kuin tilauksesta kohdalleni, sillä perheessämme on kevään aikana tapahtunut suuria muutoksia. Kurssin aikataulu oli minulle tiukka… mutta olipa ihana hengähtää ja rentouttaa itseni näiden moduuleiden avulla ja aivan mahtavaa että kurssin menneet moduulit jäivät avoimiksi ja sai suorittaa omassa tahdissa. Poistit heti alussa paineet siitä että kaikki tarvitsi käydä perinpohjin läpi ja tietyssä järjestyksessä. EFT todella toimii minulle ja haluan ehdottomasti tutustua syvemminkin aiheeseen.

RIITÄN KYLLÄ! -verkkokurssi aktivoituu viikolla 50 bodysense.fi -verkkokaupan kautta. Lisätiedot kurssista:

 • Kurssin aktiivinen kesto on xx, jonka jälkeen kurssialusta on käytettävissä vielä xx asti.
 • Ilmoittautuessasi ja maksaessasi kurssimaksun saat heti pääsyn ennakkoinfoon ja -tehtävään, joka sisältää perusopastuksen EFT-menetelmään. Pääset ennakkotehtäviin kirjautumalla kurssille www.campwire.comin kautta.
 • Kurssi sisältää 6 osiota joissa on 12 modulia. Modulit ilmestyvät aina sunnuntaisin ja torstaisin. Jokainen moduli sisältää alustustekstin, tehtävän ja 1-3 ääniteharjoitusta (EFT-harjoitus, meditaatio tai kehonkuunteluharjoitus). Kaikki materiaalit voit tallentaa itsellesi jatkokäyttöön.
 • Sinun on myös mahdollista osallistua kurssilaisten keskinäisiin keskusteluihin, jakaa omia kokemuksiasi ja esittää kysymyksiä ryhmälle ja kurssin ohjaajalle.
 • Kurssin ohjaajana toimii psykofyysinen fysioterapeutti, NLP työnohjaaja ja EFT-terapeutti Karita Palomäki. Karita kirjoittaa myös Terveys ja tunteet -aiheisia asiantuntija-artikkeleita Hidasta elämää -sivustolle.

Verkkokurssin teemat:

 1. Kuuntele kehoasi
 2. Tiedosta uskomuksesi suorittamisen alla
 3. Rentoudu ja salli itsellesi hyvää oloa
 4. Tutustu sisäiseen lapseesi
 5. Avaa myötätunto itsellesi ja muille
 6. Integroi kokemasi ja salli itsesi elää

Kurssin hinta on 89,00 € (sis. alv 24%) – joulukuussa 2019 tulossa erikoistarjous kurssista!

Hinta sisältää prosessinomaisen etenevän ohjelman lisäksi kurssiin liittyvät ladattavat kirjalliset materiaalit ja äänitteet.  Kurssi on mahdollista maksaa verkkomaksuna tai luottokortilla, myös osamaksu on mahdollinen.

Miten voit ilmoittautua kurssille?

Katso tarkemmin www.bodysense.fi sivuston verkkokauppa, joka aktivoituu 10.12.2019!

 

Share