Uusi palvelupaketti kipuasiakkaille

Tarjoan uudenlaista palvelupakettia kipuasiakkaille!

Kyseessä on psykofyysiseen lähestymistapaan pohjautuva fysioterapia-ohjauskokonaisuus, joka perustuu viime vuosien tutkimustietoon pitkittyneiden kipujen hoidosta. Kipu on monitahoinen ilmiö, ja varsinkin kivun pitkittyessä on tärkeää oppia itselleen sopivat stressin ja kivun säätelykeinot sekä miten omia kipuun liittyviä tunteita voi oppia säätelemään. Voit lukea enemmän tästä aiheesta TÄÄLTÄ.

Screenshot_2016-02-26-13-56-10-1

Paketin sisältö:

  • Kirja Kehon viisaat viestit (Karita Palomäki & Juha Siira, Kirjapaja 2016).
  • Alkuhaastattelu, tavoitteiden määrittely ja etenemissuunnitelman teko yhdessä asiakkaan kanssa.
  • Psykofyysiset harjoitteet, jotka valitaan alkukartoituksen perusteella. Tähän liittyy sekä henkilökohtaista ohjausta että kotiin lähetettävät mp3-äänitteet kyseisistä harjoitteista. Tavoittena on, että asiakas voi hyödyntää äänitteitä päivittäin kotonaan.
  • Sähköpostituki tapaamisten välillä tarvittaessa. Tapaamiset voi toteuttaa osittain tai kokonaan myös Skypen välityksellä, mikäli asiakas asuu kauempana tai on hankala matkustaa. Suosittelen kuitenkin, että ensimmäinen tapaaminen on Malmilla vastaanotollani.
  • Tarkoituksena on edetä yksilöllisissä harjoitteissa asiakaslähtöisesti ja samalla etenevästi niin, että asiakas kykenee vaihe vaiheelta löytämään ja oppimaan itselle sopivat harjoitteet. Osa-alueet ovat: keho- ja hengitystietoisuus ja kehon kuuntelu, stressinpurku, varsinaiset kivunsäätelyharjoitteet, tunnetyöskentely ja asiakkaan kiinnostuksen mukaan annan myös lisämateriaalia.

Hinta yhteensä 350 euroa, sisältää 5x 60min henkilökohtaisen ohjauksen, sähköpostituen, kirjan ja mp3-äänitteet (tilanteesta ja tarpeesta riippuen noin 8 kpl).

Mikäli lisäkäyntejä tarvitaan, niiden hinta on 80 euroa/60min tai vaihtoehtoisesti voi varata itselleen uuden 5x sarjan (350 euroa), jossa yhden käynnin hinnaksi tulee 70 euroa.

Paketti on voimassa 4 kuukautta ensimmäisestä käynnistä laskien ja se laskutetaan varatessa joko kokonaisuudessaan tai 2 erässä a’ 175 euroa (laskutus kuukauden välein).

Lisätiedot ja varaukset: mieliliike(at)gmail.com

Share